Користування Aktar

Якщо вилучити вивантаження з історії, чи буде видалено файл?

Коротка відповідь

Вирішуєте ви. «Вилучити з історії» лише видаляє запис на вашому Mac. «Видалити віддалений файл» також видаляє об’єкт із вашого бакета.

Обидві дії є в Бібліотеці, де видалення віддаленого файлу спершу потребує підтвердження. Там також можна виділити кілька вивантажень і видалити їхні віддалені файли за один раз. У меню «…» біля кожного останнього вивантаження на панелі в смузі меню теж є швидке «Видалити».

Видалення віддаленого файлу одразу робить його посилання недійсним (або коли спливе кеш CDN), що зручно, якщо ви поділилися не тим файлом.